Betaling & Verzendkosten

BTW

Alle in onze webshop vermelde prijzen zijn inclusief 21% Btw.

iDEAL

Bij 123kinderfietsjes.nl kunt u gebruikmaken van iDeal betalingen. Deze methode is de meest gebruikte online betaalmethode van Nederland. Het grote voordeel van iDeal is dat uw betaling direct verwerkt wordt en u de betaling gelijk kunt zien op uw bankrekening. U ontvangt direct een melding dat u de betaling heeft verricht en uw bestelling zal z.s.m. mogelijk worden verzonden.

Overboeking

Ook betalen middels een overboeking is mogelijk bij 123kinderfietsjes.nl. Wilt u graag zelf in de hand hebben wanneer u betaald, gebruik dan deze betaalmethode. Let wel op dat uw bestelling pas verwerkt wordt als de betaling binnen is. U krijgt bericht als de betaling ontvangen is, direct daarna zal de bestelling afgehandeld worden.

Verzending en verzendkosten

Wij werken uitsluitend met DHL voor onze postverzendingen. Voor al uw bestellingen vanaf € 50,- binnen Nederland geldt Gratis verzending. Onder de € 50,- en naar Belgie rekenen wij € 8,50 verzendkosten.

Levertijd

Als u besteld op ma-vr voor 11:00, wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden. Normaal gesproken heeft u uw bestelling dan de volgende dag in huis. Besteld u na 12:00 of in het weekend dan wordt uw bestelling de volgende werkdag verzonden.